Specialisten

Colors@Home Annemarie, dé interieurspecialist in Harderwijk

Het inrichten van een nieuw huis is een leuke, maar tijdrovende bezigheid. Er moeten veel keuzes worden gemaakt om de sfeer te creëren die bij jou past. Welke vloer staat het mooist, wat voor raamdecoratie is het meest geschikt, komt er ergens kleur op de muur of nemen we behang? Je kunt natuurlijk van de ene winkel naar de andere rijden, om vervolgens door de bomen het bos niet meer te zien. Of je brengt een bezoek aan Colors@Home Annemarie in Harderwijk.

Eigenares Annemarie Mulder (34) heeft veel ervaring op het gebied van kleur en interieur. Na de middelbare school volgde ze een creatieve opleiding bij Nimeto. Ze ging mee de bouw op en leerde alles over het vak van schilder. Later koos ze de interieurkant en toen een woonwinkel in Harderwijk personeel zocht, ging ze daar één dag in de week aan de slag. Ze vond het leuk en bleek erg geschikt voor het helpen en adviseren van klanten in de winkel.

Colors@Home Annemarie

Toen de eigenares na een jaar of zes wilde stoppen met de interieurzaak, kreeg ze de kans om op haar 26e het bedrijf over te nemen. Samen met een collega ging ze het avontuur aan. De winkel werd opgeknapt en opnieuw ingericht. Een spannende tijd, zo tijdens de crisis, maar inmiddels loopt het enorm goed. De jonge onderneemster is sinds drie jaar alleen eigenaar van Colors@Home Annemarie en heeft drie mensen in dienst.

Alles onder één dak

In de winkel in Harderwijk kun je echt alles vinden voor het inrichten van je nieuwe woning. Alleen meubels zul je er niet aantreffen, maar verder is het een eldorado voor iedereen die net een huis heeft gekocht. Van mat zwarte houten jaloezieën tot pvc vloeren in visgraatmotief en van verf en behang met een hippe print tot (buiten)zonwering; je vindt het er allemaal. Samen met collega’s Angelique, Lauri, Jan en Gerlinde voorziet Annemarie iedere klant die in de mooie interieurwinkel komt van deskundig advies over alle producten.

Interieuradvies

Maar er is veel meer mogelijk. Niet iedereen is even handig op het gebied van inrichting en kleur. Een spiksplinternieuw huis is natuurlijk geweldig. Maar het kan ook voor de nodige hoofdbrekens zorgen als je geen idee hebt hoe je de sfeer kunt neerzetten die je mooi vindt. Annemarie helpt je daar graag bij. “Ik vind het erg leuk om bij de mensen over de vloer te komen en persoonlijk advies te geven over de inrichting van hun interieur. In de winkel bepalen we alvast je smaak aan de hand van foto’s of een moodboard. Dat vind ik belangrijk, want het moet wel echt jouw huis worden. Daarna kom ik met tassen vol (kleur)stalen, stoffen en materialen naar je toe en kun je in het juiste licht en de eigen omgeving kijken wat je mooi vindt.”

Nieuwbouw

Als het om een nieuwbouwhuis gaat, kan Annemarie aan de hand van een bouwtekening en foto’s van het huis al een begin maken met een interieurplan. “Vaak ga ik op een kijkdag naar het huis. De woning is dan nog niet opgeleverd, maar ik krijg desondanks al een prima indruk van hoe het gaat worden. Ook dan neem ik verschillende stalen mee en gaan we kijken wat het beste past.” Het is wel zaak om op tijd langs te komen voor advies, zodat alles tijdig geleverd kan worden.

Afwerking en montage

Als je gave gordijnen hebt uitgezocht of een mooie vloer, dan wil je natuurlijk ook dat de afwerking perfect is. Stoffeerder Jan maakt al jaren deel uit van het team van Colors@Home Annemarie en zorgt dat alles keurig ingemeten, opgehangen, gelegd en gemonteerd wordt. Je kunt hem trouwens ook in de winkel aantreffen. De vader van Annemarie, die met pensioen is, verricht graag de nodige hand- en spandiensten. Kortom, een “leuk, gezellig clubje bij elkaar” zoals Annemarie het omschrijft.

Alvast inspiratie opdoen?

Bekijk dan hier de nieuwste brochure van Colors@Home. Je vindt er prachtige etnische prints, de warme tinten van de woonstijl First Blush en de stijlvolle sfeer van Gold Mine. Of loop binnen bij de winkel aan de Luttekepoortstraat. Annemarie en haar collega’s heten je graag welkom!

Colors@Home Annemarie
Luttekepoortstraat 140
3841 AX Harderwijk
Tel: 0341-431750

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.