Wandgrimeurs

Kade 05

Harderwijk - Harderwijk
Actueel aanbod

€ 491.925,- tot € 610.580,-

Kenmerken

Woonoppervlak
61 - 194m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Het Waterfront in Harderwijk is al gegroeid tot een gewilde woonwijk. Voeg daar de industriële trend van nu aan toe. Wat krijg je dan? Inderdaad, Kade 05.

Het nieuwe deelgebied De Kades in het Waterfront bestaat uit verschillende eilanden met havens, bruggetjes en steigers dwars gelegen op de versmalde Lelyhaven. Pakhuizen en industriële havengebouwen vormen hier een inspiratie voor de architectuur maar dan met het moderne wooncomfort en ook nog eens extra duurzaam. De industrieel uitstraling is echt stoer en de prachtige raampartijen en grote diversiteit van de gevels maken het tot een bijzonder eiland. Elke woning ziet er anders uit en dat maakt het anders dan wat je tot nu toe van een nieuwbouwplan zou verwachten.

De stedelijke woonsfeer in De Kades is onlosmakelijk verbonden met het wonen en leven aan het water. Hoe heerlijk is het dat je vanaf je terras, balkon of vanuit je woonkamer uitkijkt over het kabbelende water. En kom je thuis van een heerlijke middag varen op het Wolderwijd dan is het ideaal dat je je eigen bootje kunt aanleggen aan de steiger bij je woning. Dat is nog eens genieten van het goede leven!

In Kade 05 komen op het eiland drie- en vierlaagse woningen direct aan het water, stadswoningen aan de zuidwest kant en op iedere hoek van het eiland een kleinschalig appartementengebouwen met twee- en driekamerappartementen. Alle woningen en appartementen krijgen een eigen parkeerplaats. En op het eiland ben je omringt door water, is het binnenhof uitnodigend en groen ingericht.

Het is heerlijk vertoeven op Kade 05!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kade 05
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
66
Prijs
€ 491.925,- tot € 610.580,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Harderwijk.

Aanmelden