Kade 10

Harderwijk - Harderwijk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
74 - 90m2

Over dit project

Het Waterfront in Harderwijk is al gegroeid tot een gewilde woonwijk. Na het succes van Kade 05 is het nu de tijd om Kade 10 te laten landen. Kade 10 is wonen op hoogte! In deelgebied De Kades komen twee appartementengebouwen op hoogte tegenover het eiland Kade 05.
En op hoogte is ook echt op hoogte! Zie jij jezelf al wonen op de negende verdieping? Je weet niet wat je allemaal ziet! In totaal komen er ongeveer 155 appartementen, verspreid over twee appartementengebouwen.

Zo komt er een appartementengebouw met studio's van circa 30m2 en circa 45m2 die vanwege de aantrekkelijke prijs bijzonder geschikt is voor de starter op de woningmarkt. "Samen" is een belangrijk thema bij de verdere uitwerking van dit gebouw. Zo wordt er nagedacht over een aanbod van gedeelde voorzieningen in het gebouw, maar ook het delen van een auto kan straks behoren tot één van de mogelijkheden.

Liever wat groter wonen? In het naastgelegen appartementengebouw komen appartementen met een woonoppervlak van ongeveer 75m2 en 90m2. Veel ruimte met twee of drie slaapkamers en een eigen balkon. Voor je auto is ruimte in de parkeergarage onder het gebouw.

En realiseer je eens wat je straks op grote hoogte gaat zien. Een prachtige skyline over het Veluwemeer of de historische binnenstad. Dat is toch echt geweldig!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kade 10
Start verkoop
2024 (4e kwartaal)
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Harderwijk.

Aanmelden