Wandgrimeurs

Ons Stadsgezicht

Harderwijk - Harderwijk
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
28 - 243m2
Kaveloppervlak
52 - 112m2

Over dit project

Ons Stadsgezicht is niet zomaar een nieuwe woonbuurt op een van de leukste pekken van Waterfront. Ons Stadsgezicht gaat over jou! Over je thuis voelen. Omdat je hiervandaan zo Harderwijk inwandelt. Maar ook omdat je geniet van een energiezuinig, gasloos huis én bovenal omdat je hier nooit alleen bent. Je leeft samen en kunt op elkaar terugvallen als je dat wilt.

Zo krijgt Ons Stadsgezicht een begijnhof aan de Mooie Mariehof en een begijnhof aan het Zwarte Janushof. De hoven zijn openbaar en worden voorzien van een moestuin, wadi, zitplekken, natuurlijke speelplekken en misschien wel een jeu-de-boulesbaan. Een plek waar jong en oud(er) hier gedurende de dag op verschillende momenten kunnen samenkomen. Ook komt er een gezamenlijke woonkamer op de begane grond van een kleinschalig appartementengebouw, toegankelijk voor alle bewoners van Ons Stadsgezicht. Samen een kop koffie drinken, een spelletjesmiddag, de buurtborrel of een eetkookclub. Allemaal ideeën die ervoor zorgen dat Ons Stadsgezicht straks een fijne plek wordt waar mensen zich thuis voelen!

In Ons Stadsgezicht komen circa 190 woningen in twee fases. Koop en huur, groot, kleiner en alles daartussenin. Er is volop variatie in type woningen. Heel bewust, want dit wordt een buurt voor iedereen. Zo vind je hier levensloopbestendige hofwoningen met bad- en slaapkamer op de begane grond, studio’s, gezinswoningen voor starters, stoere herenhuizen, stadswoningen en woningen met een aanleunwoning, zodat je een kind of ouder aan huis kunt verzorgen óf je gebruikt deze extra ruimte voor kantoor aan huis.

Ook in uitstraling van de woningen is veel onderscheid. Woningen verwijzen met hun vorm en architectuur naar de oude binnenstad en het vissersverleden. Door vervolgens te ‘spelen’ met architectuurstijl, steenkleur en details krijgt elk pandje zijn eigen gezicht. De hofjes zijn hierop een uitzondering, die vormen met elkaar een krachtige eenheid. Waar je ook voor kiest, je woont altijd in een levendige, multifunctionele buurt waar volop ruimte is voor een spontane of geplande ontmoeting.

Ons Stadsgezicht, hier voel je je direct thuis.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ons Stadsgezicht
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
183
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Harderwijk.

Aanmelden