Ons Stadsgezicht fase 2

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Harderwijk - Harderwijk
Actueel aanbod

€ 158.000,- tot € 760.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
28 - 228m2
Kaveloppervlak
51 - 122m2

Over dit project

VERKOOP FASE 2 GESTART
De verkoop van fase 2 is gestart. Bekijk op onsstadsgezicht.nl via de woningselector alle woningspecifieke informatie zoals de tekeningen, een technische omschrijving en de optielijst. De algemene documentatie, zoals de sfeerbrochure en inschrijfprocedure vind je onder de downloads. 

Over Ons Stadsgezicht
Ons Stadsgezicht is niet zomaar een nieuwe woonbuurt op een van de leukste pekken van Waterfront. Ons Stadsgezicht gaat over jou! Over je thuis voelen. Omdat je hiervandaan zo Harderwijk inwandelt. Maar ook omdat je geniet van een energiezuinig, gasloos huis én bovenal omdat je hier nooit alleen bent. Je leeft samen en kunt op elkaar terugvallen als je dat wilt.

Zo krijgt Ons Stadsgezicht een begijnhof aan de Mooie Mariehof en een begijnhof aan het Zwarte Janushof. De hoven zijn openbaar en worden voorzien van een moestuin, wadi, zitplekken, natuurlijke speelplekken en misschien wel een jeu-de-boulesbaan. Een plek waar jong en oud(er) hier gedurende de dag op verschillende momenten kunnen samenkomen. Ook komt er een gezamenlijke woonkamer op de begane grond van een kleinschalig appartementengebouw, toegankelijk voor alle bewoners van Ons Stadsgezicht. Samen een kop koffie drinken, een spelletjesmiddag, de buurtborrel of een eetkookclub. Allemaal ideeën die ervoor zorgen dat Ons Stadsgezicht straks een fijne plek wordt waar mensen zich thuis voelen!

De woningen
In Ons Stadsgezicht fase 2 is volop variatie in type woningen. Heel bewust, want dit wordt een buurt voor iedereen! Zo vind je hier studio's, levensloopbestendige woningen, gezinswoningen, stoere herenhuizen en éxtra ruime stadswoningen met mogelijkheden voor een werkruimte aan huis. Waar je ook voor kiest, je woont altijd in een levendige, multifunctionele buurt waar volop ruimte is voor een spontane of geplande ontmoeting.
De woningen zijn energiezuinig en gasloos en worden aangesloten op het warmtenet van Harderwijk. De warmtepomp en zonnepanelen kun je huren of kopen. Kijk op de projectwebsite voor de bijkomende de huur-/kooptarieven. Een warmtepomp benut de energie uit het warmtenet voor het verwarmen en koelen van de woning en de zonnepanelen helpen de energierekening laag te houden. Met een energielabel A++++ profiteer je bovendien van extra leenruimte. 

Inschrijven
Wil je inschrijven voor een woning? Maak dan een persoonlijk account aan en vul het digitale inschrijfformulier van fase 2 in. Je kunt je inschrijven voor nog beschikbare bouwnummers of als reservekandidaat. 

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ons Stadsgezicht fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
17 van 88 beschikbaar
Prijs
€ 158.000,- tot € 760.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Harderwijk.

Aanmelden