Het Waterfront- Noordereiland

Harderwijk - Harderwijk
Toekomstig aanbod

€ 80.000,- tot € 800.000,-

Over dit project

Het Noordereiland ligt tussen het Zuidereiland en jachthaven De Knar in. Een langgerekt eiland met een aantrekkelijk woonmilieu. Als je de voordeur uitloopt, is het water nooit ver weg. Hoe het Noordereiland precies wordt, is nog niet bekend. In 2015 worden hier keuzes voor gemaakt. Wat vast staat is dat er een grote variatie aan woningen komt. Van rijwoningen met tuin, tot statige herenhuizen. Twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande villa’s in verschillende varianten. Zo is wonen op het Noordeiland voor bijna iedereen weggelegd.

Aan het water
Een flink deel van de woningen zal direct aan het vaarwater liggen. Zo vaart u met uw sloep of zeilboot vanaf de achtertuin zo de randmeren op. Een unieke kwaliteit!

Planning
De planning is dat in het derde kwartaal van 2015 meer bekend is over de woningen op het Noordeiland.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Waterfront- Noordereiland
Koopwoningen
300
Prijs
€ 80.000,- tot € 800.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Harderwijk.

Aanmelden