Het Waterfront- Watersportboulevard

Harderwijk - Harderwijk
Toekomstig aanbod

€ 80.000,- tot € 800.000,-

Over dit project

De Watersportboulevard is een woongebied met verschillende gezichten. De verschillende deelgebieden hebben ieder een eigen sfeer en type woningen.

Locatie en diverse woontypen
De statige boulevard is een lange, gebogen boulevard die loopt vanaf het Strandeiland, langs Dolfinarium tot aan de nieuwe jachthaven de Knar. De statige eengezinswoningen en herenhuizen langs deze boulevard krijgen ook lichte, witte en grijze tinten. Aan de voorzijde kijkt u over de boulevard en de gracht.

Halverwege de Watersportboulevard komt een verstild Poortplein. Dit plein krijgt mooi grote bomen in het gras, en speelelementen voor kinderen. Vanaf het plein is ook de voetgangerstunnel onder de N302 bereikbaar. Aan het water komt een steiger als uitkijkpunt. Langs het plein staan eengezinswoningen en appartementen.

Aan de zuidkant wordt een levendige Havenkom gemaakt, met twee ophaalbruggen. Zo kunnen de boten onbelemmerd doorvaren naar de Vissershaven. Bij de Havenkom – met zicht op de ophaalbruggen – komen appartementen.

Aan de rustige buitenkant – aan de zijde van de Vuurtorenweg – komen rijwoningen met een ingetogen karakter. De zonnige tuin ligt achter de woningen.

Planning
De planning is bouwrijp media 2015 en start bouw eind 2015.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Waterfront- Watersportboulevard
Koopwoningen
200
Prijs
€ 80.000,- tot € 800.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Harderwijk.

Aanmelden