Brinkvelden - Harderweide

Harderwijk - Harderwijk
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Brinkvelden is een splinternieuw stukje Harderwijk. Met rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen in verschillende prijsklassen biedt dit nieuwbouwproject mogelijkheden voor zowel starters als doorstromers.

Alles bij de hand
In Brinkvelden profiteer je van alle voordelen van nieuwbouw, zonder de ongemakken van een wijk in ontwikkeling. In de naastgelegen wijk Drielanden vind je namelijk alles wat je nodig hebt. Scholen, een winkelcentrum met o.a. een supermarkt, slager en drogist, het is allemaal dichtbij! Het gezellige centrum van Harderwijk is op fietsafstand. Een dagje de natuur in? Je hebt de Veluwe als achtertuin en ‘t Wolderwijd in de voortuin, wat wil je nog meer!

Veilig op avontuur
Zodra je Brinkvelden binnenkomt, voelt het alsof je een dorpje binnenloopt. Alles is fris en nieuw, maar de landelijke opzet van de wijk geeft je het gevoel dat je er al jaren woont. De sfeer is gemoedelijk, buren begroeten elkaar en kinderen spelen heerlijk buiten. Op avontuur door de wijk, kikkervisjes vangen in de sloot en insecten zoeken in het gras, hier kunnen je kinderen buiten spelen zoals jij dat vroeger ook deed.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Brinkvelden - Harderweide
Koopwoningen
100
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Harderwijk.

Aanmelden