Hoge Varen

Harderwijk
Actueel aanbod

€ 214.000,- tot € 265.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 168m2
Kaveloppervlak
150 - 1103m2
Inhoud
400 - 589m3

Over dit project

Vrije Kavels
Aan de Ruiversdam en de Bliksdam zijn vrije kavels beschikbaar met een kaveloppervlak van ca. 479m2 -563m2. Aan de Zuiderzeestraatweg zijn zeer royale vrije kavels beschikbaar met een kaveloppervlak varierend tussen de 610m2-1212m2. 

Vrijstaande woningen
Het is mogelijk om op één van de bouwkavels te kiezen voor een woningontwerp van Westerhof Bouw. De impressies op de website geven een goede indruk. Modern of klassiek, dorps of landelijk....de keuze is aan u! Vraag de makelaar voor meer informatie over de verkoopprijzen van de verschillende woningtypes.

Twee-onder-een kapwoningen
Aan de Ruiversdam zijn de laatste vier twee-onder-een kapwoningen in de verkoop.
De fraaie tweekappers beschikken over veel ruimte, een heerlijke tuingerichte woonkamer, drie slaapkamers en op de zolderetage de mogelijkheid om nog één of twee kamers te realiseren. De moderne woningen zijn voorzien van authentieke stijlelementen en de standaard garage geeft net dat beetje extra opslagruimte dat altijd van pas komt.
Er zijn al diverse woningen gerealiseerd zodat u op locatie een goed beeld krijgt van de uitstraling!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hoge Varen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
85 (waarvan 5 beschikbaar)
Prijs
€ 214.000,- tot € 265.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Harderwijk.

Aanmelden