Waterfront, Boothuizen, fase 2

Harderwijk
Actueel aanbod

€ 28.926,- tot € 347.107,-

Kenmerken

Woonoppervlak
1 - 290m2
Kaveloppervlak
107 - 182m2
Inhoud
1 - 1m3

Over dit project

Vanuit de boothuizen vaart u binnen enkele minuten naar het Wolderwijd. Linksom vaart u via het Gooimeer naar het Markermeer. Amsterdam, Volendam, Hoorn en Enkhuizen hebben mooie havens. Rechtsom vaart u via het Veluwemeer naar het IJsselmeer of de Friese wateren. Deze karakteristieke boothuizen liggen dus centraal op elke denkbare manier. ’s Avonds loopt u zo naar de pittoreske binnenstad van Harderwijk met haar goede restaurants.
Vanzelfsprekend kunt u in de boothuizen uw jacht, sloep of zeilboot in de zomer en winter stallen. De boothuizen krijgen een recreatieve (verblijfs)bestemming en hebben geen permanente woonbestemming.
De boothuizen zijn bereikbaar via het Dolfinariumeiland. Voor de boothuizen komen 2 eigen parkeerplaatsen. In het verlengde van de boothuizen komen steigers waar uw boot ook (deels) buiten kan liggen. U kunt kiezen uit de casco óf de basisvariant. De boothuizen worden in drie verschillende typen aangeboden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Waterfront, Boothuizen, fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
25 (waarvan 10 beschikbaar)
Prijs
€ 28.926,- tot € 347.107,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Harderwijk.

Aanmelden